Dá sa rakovina úspešne liečiť?

13.05.2013 19:40

 

Dá sa rakovina úspešne liečiť?

Strach z onkologického ochorenia je niekde hlboko asi v každom z nás. A nie je sa ani čomu čudovať. Veď asi každý sa s rakovinou  už stretol, buď priamo vo svojej rodine, prípadne medzi svojimi známymi. Navyše, až príliš často sa takéto ochorenia nekončia dobre...

Napriek tomu nás všeobecná medicínska propaganda neustále presviedča o vysokej úspešnosti konvenčných spôsobov liečenia rakoviny. Zrejme je to spôsobené úmyselným skresľovaním štatistických údajov, kde po 5-ročnom prežití pacienta od vzniku jeho ochorenia, je tento považovaný za uzdraveného.                 

V skutočnosti  ale úplne uzdravených pacientov je len niečo medzi 2-3 %.

Finančné prostriedky plynúce každoročne farmaceutickým spoločnostiam za tzv. lieky na onkologické choroby sú gigantické. A keďže úmrtnosť na rakovinu napriek tomu stále stúpa, rôznymi mediálnymi kampaňami nám „vyťahujú“ z vreciek ďalšie peniaze – vraj na výskum ďalších podobných liekov...Ak však zoberieme do úvahy fakt, že farmaceutický priemysel je jeden z najziskovejších ak nie vôbec najziskovejší priemysel na svete, potom takto získané „finančné omrvinky“ zrejme nepovedú ku skutočnému objaveniu lieku proti rakovine. Najmä ak si pripustíme  smutnú skutočnosť, že :

CHEMOTERAPIA JE PRE FARMACEUTICKÉ SPOLOČNOSTI OBROVSKÝ BIZNIS !

Veď len jedna jej dávka stojí okolo 2000 Eur a pacient musí nezriedka vybrať 20-30 dávok. Ak by si teda takúto liečbu musel hradiť sám, zaplatil by len za liečbu chemoterapiou cca 40.000 až 60.000 Eur. Ak by podstúpil k tomu ešte liečbu ožarovaním, náklady by stúpli o asi ďalšiu tretinu...

 

Existujú teda aj iné spôsoby liečenia rakoviny ?

Pozrime sa na liečbu onkologických ochorení z tej druhej, nepropagovanej, ba často až verejnosti zatajovanej strany.

Existujú postupy, ktorými môžeme dnes účinne bojovať proti rakovine. Paradoxom je, že hoci je  takýto spôsob liečby efektívnejší a finančne oveľa výhodnejší, nie je po ňom u zdravotných poisťovní žiaden dopyt. Dokonca neexistuje ani jedna jediná zdravotná poisťovňa, ktorá by pacientovi preplatila takýto spôsob liečby.

 

Preto je na mieste otázka či skutočne ide nášmu zdravotníctvu v prvom rade o naše vyliečenie, alebo je len dôsledne manipulované farmaceutickými spoločnosťami, pre ktoré je však rakovina len „výborný biznis“?!

Pri súčasnom stave je akákoľvek alternatívna liečba pre pacienta veľmi finančne náročná a nezriedka preto volí radšej cestu klasickej liečby konvenčnou medicínou, ktorú mu poisťovňa v plnej miere preplatí. Bohužiaľ, väčšinou ho to stojí život... 

 

V čom tzv. alternatívne liečby spočívajú ?   

Ide tu vždy o používanie čisto prírodných produktov, ktoré pacientovi zabezpečia bez akýchkoľvek vedľajších účinkov :

 

Detoxikáciu organizmu

Posilnenie imunitného systému

Okysličovanie organizmu 

Úpravu pH organizmu

Dodanie potrebných vitamínov a minerálnych látok. Sem spadá aj tzv.            

       Megaskorbická liečba – liečba vysokými  dávkami  vitamínu C

 Dodanie prírodných látok spôsobujúcich apoptózu – smrť rakovinových   

      buniek  

 

Nutnosťou pri tomto spôsobe liečby je aj dôkladná úprava  stravy a úplné vylúčenie nevhodných potravín !

 

Alternatívne  postupy je vhodné vzájomne kombinovať a prepájať. Je však známych mnoho prípadov, kedy len jedným z nich ( napríklad úpravou stravy) bolo dosiahnuté úplné vyzdravenie pacienta z rakoviny.  

 

Úplné vyliečenie znamená stav bez následnej recidívy, ako je to bežné pri liečení chemoterapiou, ktorá neodstraňuje príčiny choroby, ale len jej následky.

 

A čo na to hovoria naši lekári ?

Aj keď úspešnosť v liečbe rakoviny alternatívnymi spôsobmi je mnohonásobne vyššia ako liečba konvenčným spôsobom, teda podľa farmaceutmi nadiktovaných liečebných protokolov, nie je zo strany lekárov snaha o ich uplatňovanie, či aspoň medializáciu. Naopak, je cielene šírená propaganda, že ide len o vedecky nepotvrdené fakty a šarlatánske spôsoby liečby.

 

Onkológovia naďalej ordinujú  pacientom prudko jedovatú chemoterapiu a smrtiace ožarovanie, pričom takto zabíjajú spolu s chorými aj zdravé bunky ich organizmu. Obidva tieto spôsoby totiž likvidujú všetky bunky, teda aj choré aj zdravé, ktoré im „prídu do cesty“ a tak nenávratne poškodzujú ľudský organizmus.

 

Navyše neodstraňujú samotnú príčinu ochorenia, ale naopak, chorému človeku úplne zničia jeho imunitný systém, ktorý už potom vôbec nie je schopný s chorobou naďalej bojovať. Pritom dnes už každý študent medicíny vie, že na samom počiatku vzniku rakovinového ochorenia stojí práve neschopnosť imunitného systému identifikovať a zlikvidovať „zvrhnuté“ bunky, ktoré sa začali nekontrolovane deliť.

 

Napriek tomu onkológovia pacientov presviedčajú o nutnosti okamžitého zahájenia tejto brutálnej liečby s tým, že inak sa choroba rapídne zhorší a potom už nebudú mať žiadnu šancu na uzdravenie. Zámerne ich zastrašujú a „tlačia do kúta“.

Takýto pacient, ktorý navyše takmer určite nič nepočul o iných, alternatívnych spôsoboch liečby svojho ochorenia, zo strachu o svoj život podľahne a súhlasí s naordinovanou liečbou. Ak by však poznal pravdu, a mal dostatočné informácie o  iných možnostiach liečby, s veľkou pravdepodobnosťou by sa rozhodoval ináč.

 

Dnes už je mnohými prípadmi potvrdené, že často dokonca aj vôbec neliečená rakovina zabezpečila pacientovi dlhší a neporovnateľne kvalitnejší život ako rakovina liečená chemoterapiou. 

 

Lekári  však vedome klamú chorých ľudí. Tvrdia, že takáto ich liečba má veľký úspech a že nádej na vyliečenie je vysoká.

Podľa nich všetky tzv. alternatívne metódy liečenia, počnúc úpravou stravy cez orthomolekulárnu medicínu až po vitamínovú liečbu a používanie protirakovinových bylín ,ako aj iných prírodných látok, ktoré s ďaleko vyššou účinnosťou ako chemoterapia a navyše bez vedľajších účinkov zabíjajú rakovinové bunky (apoptóza) , sú len výmyslom, šarlatánstvom a zbytočne vyhodenými peniazmi.

 

Podobnými informáciami nás dennodenne zahŕňajú aj mnohé médiá, ktoré sú za šírenie takýchto správ zrejme bohato odmeňované !

 

Čo však hovoria výsledky zámerne nezverejňovaných výskumov?

 

V skutočnosti už mnoho rokov trvajúce výskumy hovoria niečo úplne iné !  Napríklad výskumy prevedené ešte v roku 2004 , renomovanými odborníkmi z oblasti onkológie, rádioterapie a medicíny v austrálskom meste Sydney uvádzajú, že:  “Celkový prínos liečebnej a adjuvantnej cytotoxickej chemoterapie na 5-ročnom prežití dospelých s rakovinou je 2,3% v Austrálii a 2,1% v USA.”  

 

Prečo ale potom naši onkológovia, ešte aj dnes - 8 rokov po zverejnení takejto správy o nej nič nevedia ? Alebo vedia a zámerne nám tieto informácie zamlčujú?

Nielen že pacientom nehovoria pravdu o ich skutočnej (čiže malej) šanci na úplné uzdravenie pri liečbe chemoterapiou, ale navyše ich neinformujú ani o iných možnostiach liečby a tak im nedávajú žiadnu možnosť vybrať si , ako sa budú liečiť.

 

Naopak. Ak pacient odmietne liečbu chemoterapiou, musí podpísať reverz - musí plne zobrať na seba všetky prípadné následky a zodpovednosť !

V krátkom čase ho potom vyškrtnú so zoznamu pacientov a viac sa o jeho zdravotný stav nikto nezaujíma!!

 

Hovorím to z vlastnej skúsenosti. Presne takto sa totiž zachovali lekári aj k nám, pri liečbe našej teraz už 9-ročnej dcérky, ktorá nám ochorela na rakovinu (mozgový tumor) , keď sme odmietli liečbu chemoterapiou a ožarovaním.

 

 Navyše nám v júni 2011 pri vyšetrení oznámili že dieťa mentálne retarduje a „predpovedali“, že do mesiaca sme v kritickom stave späť.

Vďaka Bohu nestalo sa.

Dnes naša Miška končí 2.triedu so samými jednotkami a keďže už vieme, ako skončila väčšina našich malých, chemoterapiou „liečených“ spolupacientov, sme presvedčení, že sme sa rozhodli správne.

Viac informácií o tom ako si prinavrátiť a zachovať kvalitné zdravie získate aj v eBooku, ktorý si môžete stiahnuť ZDARMA  na našej stránke:

         

E-BOOK ZDARMA

ODPOVEDE

NA  8 NAJČASTEJŠÍCH OTÁZOK

O ZDRAVÍ

Ako žiť svoj život v zdraví a pohode, bez čakania u lekára, míňania na lieky a „dovolenkovania“ v nemocnici.

Doprajte takýto život sebe aj svojim deťom.