Privítanie

22.05.2013 13:48

 

Vážení čitatelia.
Volám sa Števo Suchý a som spoluautorom projektu „Návod na zdravie“.

Ďakujem vám, že ste sa prihlásili do nášho Klubu priateľov dobrého zdravia a vítam vás pri čítaní  prvého čísla  nášho bezplatného newsletteru.

Od teraz budete od nás dostávať v pravidelných intervaloch rady, tipy a návody, ako je možné za pomoci prírodných produktov a zdravej stravy, tzn. bez vedľajších účinkov, výrazne skvalitniť svoje zdravie. 

Spolu s nami znovu objavíte úžasné vlastnosti a liečivú silu prírodných látok, z ktorých mnohé sú bežne dostupné, ale bohužiaľ nie sú dnes pri liečení chorôb odporúčané lekármi a teda ani používané.   

Medicínska propaganda sa nám už celé desaťročia snaží nahovoriť, že prírodné metódy liečby aj prevencie chorôb  sú neúčinné, alebo dokonca mnohokrát nebezpečné pre naše zdravie. Pravda je však taká, že týmito metódami liečby sa v súčasnosti zaoberá vážne aj veda. 

Avšak veľké farmaceutické spoločnosti robia všetko preto, aby sa výsledky takýchto vedeckých prác buď vôbec nepublikovali, alebo aspoň neboli prístupné bežným ľuďom. Len tak si môžu dobudúcna zabezpečiť finančné zisky z predaja syntetických liekov, ktoré produkujú.

Aj ja som donedávna patril medzi „bežných ľudí“. Paradoxne, až choroba našej dcérky (ktorú máme v pestúnskej starostlivosti) nám spolu s manželkou "otvorila oči". Po niekoľko týždňovom pobyte na onkologickom oddelení detskej nemocnice sme sa začali intenzívne venovať hľadaniu existujúcich spôsobov skutočnej liečby rakoviny.

                                                  

Odmietli sme chemoterapiu aj rádioterapiu ako metódy, ktoré by mohli viesť k uzdraveniu našej dcérky. Museli sme však podpísať reverz a vziať všetky prípadné následky na seba. Náš strach o jej život bol však taký veľký, že sme to urobili bez váhania. Nádor sa totiž neustále zväčšoval a lekári nám dávali už len niekoľko týždňov času do okamžiku, kedy bude znovu v kritickom stave a bude potrebná ďalšia operácia.

Dnes sú odvtedy už dva roky a choroba je na ústupe. Celý čas používame na liečbu iba modlitbu a prírodné produkty. Informácie zháňame z kníh, internetu, medicínskych archívov...Sú to tisíce hodín práce - čítania, prepisovania, triedenia.

Som presvedčený, že čím viac ľudí si tieto informácie osvojí, tým menej bude chorôb a zbytočného utrpenia. 
To je hlavný dôvod, prečo sme vytvorili projekt 
Návod na zdravie. 

Chceme, aby každý človek získal možnosť dostať sa k týmto informáciám a mohol sa potom sám rozhodnúť ako sa bude liečiť, či ako naloží so svojím zdravím.

Na konci každého newslettera uvediem vždy zdroj informácií, ktorý môžete využiť na ďalšie štúdium. 

Verím, že ak získané informácie začnete uplatňovať vo svojom živote, prežijete ho v zdraví a bez zbytočného utrpenia.  

Prajem vám príjemné čítanie.

 Števo Suchý

 

ZLEPŠITE SI SVOJE ZDRAVIE - DÁ SA TO

 

 

Prehlásenie.

Tento materiál je informačným produktom. Poskytuje už publikované informácie, ale aj naše vlastné skúsenosti z oblasti starostlivosti o ľudské zdravie. Tieto informácie nie sú vždy v súlade s oficiálne uznávanými názormi a liečebnými postupmi. Určite však budú pre vás zdrojom inšpirácie aj podnetom pre ďalšie štúdium.

Publikované informácie sa v žiadnom prípade nesmú chápať ako lekárske odporúčanie !
Každé rozhodnutie, týkajúce sa vášho zdravia, konzultujte so svojim lekárom!

 

Kliknite na príslušnú ikonu a odporučte nášho spravodajcu

Návod na zdravie svojim priateľom.

facebook.png google_.png twitter.png

Ak chcete dostávať ZDARMA v pravidelných intervaloch náš Newsletter a nie ste ešte členom Klubu priateľov dobrého zdravia, PRIHLÁSIŤ SA MOŽETE TU.